AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün su verdiğini görmek

Kahve falında ölünün su verdiğini görmek

Kahve falında ölünün su verdiğini görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, zor günlerin uzaklaşacağına, kazancın artmasına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün su verdiğini gördüyseniz:

  • Hayal gücünüz istediğinizi elde etmenize yardımcı olabilir.

Kahve falında ölüye su verdiğini görmek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, kendi işinin sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün su verdiğini görmek masa başı bir işe gireceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birinin ekmek verdiğini görmek bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine inanılır.

Kahve falında ölüye yemek verdiğini görmek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine delalettir.

Kahve falında ölünün hediye verdiğini görmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün para verdiğini görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında ölünün verdiği şeyi yemek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine delalettir.

Kahve falında ölüye para verdiğini görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir