AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine su verdiğini görmek

Kahve falında birine su verdiğini görmek

Kahve falında birine su verdiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, büyük zorluklar geçireceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında birine su verdiğini gördüyseniz:

  • Normal koşullar altında uyumlu çalıştığınız veya rahat geçindiğiniz bir iş arkadaşınız ya da herhangi bir tanıdığınız korkunç hareketleriyle sizi şaşırtabilir.

Kahve falında birinin verdiği suyu içmek kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında hayvana su verdiğini görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin size su verdiğini görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvercine su verdiğini görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kediye su verdiğini görmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine su verdiğini görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin su verdiğini görmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğe su verdiğini görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir