AnaSayfa / Genel / Kahve falında su verdiğini görmek

Kahve falında su verdiğini görmek

Kahve falında su verdiğini görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, içinin huzurla dolacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su verdiğini gördüyseniz:

  • Başkalarını yargılamayı bırakmalısınız.

Kahve falında su verdiğini görmek yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, anne babaya müjde verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askere su verdiğini görmek falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına yorulur.

Kahve falında birinin verdiği suyu içmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, insanlarla arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğe su verdiğini görmek hanesine güneş doğacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin size su verdiğini görmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercine su verdiğini görmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına inanılır.

Kahve falında ölünün su verdiğini görmek malın bereketinin artmasına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza işaret eder.

Kahve falında arkadaşının su verdiğini görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir