AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına tükürmek

Kahve falında arkadaşına tükürmek

Kahve falında arkadaşına tükürmek işlerin açılacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına tükürmek gördüyseniz:

  • Bazı hedeflerinize ulaşmanıza yardımı dokunacaksa yardım istemekten çekinmeyin.

Kahve falında arkadaşının yüzüne tükürmek elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşına tükürmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında çiğ et çiğneyip tükürmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, geçim derdine düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bardağa tükürmek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne tükürdüğünü görmek yolculuğa, daha isabetli kararlar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında et parçası tükürmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, her daim bereketli işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kafaya tükürmek aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kan kusmak kan tükürmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir