AnaSayfa / Genel / Kahve falında tükürdüğünü görmek

Kahve falında tükürdüğünü görmek

Kahve falında tükürdüğünü görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, adının ülke dışında yayılacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Geçmişte size başarı getiren metodlarla ilerlemeniz aynı derecede başarılı olmanızı sağlayabilir.

Kahve falında adamın yüzüne tükürmek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinin yüzüne tükürmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzının içine tükürmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğe tükürmek daha güçlü bir hale geleceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının tükürdüğünü görmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah balgam tükürmek şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında yastığa tükürmek yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kan tükürdüğünü görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir