AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt pislemek

Kahve falında kurt pislemek

Kahve falında kurt pislemek ön planda kalmayı sağlayacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında kurt pislemek gördüyseniz:

  • İş, aşk, şansa bağlı her şeyde başarılı olmamanız için bir sebep yok.Size karlı bir iş teklif edebilirler.

Kahve falında kurt pislemek büyük kazanç elde edileceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzerine pislemek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında denize pislemek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında tuvaleti pislemek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, sağlığının bozulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında üzerini pislemek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin ortasına pislemek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine işaret eder.

Kahve falında çamaşırına pislemek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunun pislediğini görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir