AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumdan tepeye tırmanmak

Kahve falında kumdan tepeye tırmanmak

Kahve falında kumdan tepeye tırmanmak maddi konuların ferahlığa çıkacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, kötü günler görüleceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kumdan tepeye tırmanmak gördüyseniz:

  • Acele işlere teşebbüs etmemelisiniz.

Kahve falında kum tepesine tırmanmak yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında kumdan tepeye tırmanmak üzüleceğine ve hastalanacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir tepeye tırmanmak düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağın tepesine tırmanmak rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, sosyal konumunun değişeceğine inanılır.

Kahve falında toprak tepeye tırmanmak yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tepeye tırmanmak farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına işarettir.

Kahve falında karlı tepeye tırmanmak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine yorulur.

Kahve falında karlı bir tepeye tırmanmak onu borçtan kurtaracağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir