AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum çalmak

Kahve falında kum çalmak

Kahve falında kum çalmak hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine rivayet eder.

Kahve falında kum çalmak gördüyseniz:

  • İyi düşünün iyi olsun.

Kahve falında kum çalmak maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kumdan adam görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine yorulur.

Kahve falında kumlu dere görmek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yığılı kum görmek kırılacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kum kazımak adını herkese duyuracağına, övgü dolu sözler duyacağına delalet eder.

Kahve falında kum üzerinde koşmak özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında denizde kum görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında avuç içinde kum görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir