AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçta kum görmek

Kahve falında saçta kum görmek

Kahve falında saçta kum görmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, hasta ise şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında saçta kum gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmeyin.

Kahve falında saçta kum görmek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına inanılır.

Kahve falında saçında kum görmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kum satmak borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, verilen emeğin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi kum görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında bir kamyon kum görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz kum görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında kumda koşmak yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kum saati görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir