AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynar suyla yıkanmak

Kahve falında kaynar suyla yıkanmak

Kahve falında kaynar suyla yıkanmak sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, yani babasına benzeyeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaynar suyla yıkanmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda olumlu olarak adlandırılabilecek bazı gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kaynar su aktığını görmek hatalarını düzelteceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işarettir.

Kahve falında suyu kaynarken görmek farklı iş ortaklıklarına gireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin üzerine kaynar su dökmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, küs arkadaşların barışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaynar su içmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kaynar su döküldüğünü görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaynar suya girmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine inanılır.

Kahve falında birine kaynar su dökmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında birinin üstüne kaynar su dökmek adımlarını daha sağlam atacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir