AnaSayfa / Genel / Kahve falında alnının öpüldüğünü görmek

Kahve falında alnının öpüldüğünü görmek

Kahve falında alnının öpüldüğünü görmek endişelerinin yerini umudun alacağına, huşu içinde devam edeceğine, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, iyi haberler alınacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine işaret eder.

Kahve falında alnının öpüldüğünü gördüyseniz:

  • Ufukta romantizm var.

Kahve falında boy abdesti almamak umutlarının da tükeneceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalettir.

Kahve falında abdest alıp namaz kılmamak saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında alnının öpüldüğünü görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine işarettir.

Kahve falında tatlı alıp yemek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını kilo almış görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, bütçesinin küçüleceğine alamet eder.

Kahve falında tuz almaya gitmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına inanılır.

Kahve falında alnının kanadığını görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına inanılır.

Kahve falında kendi alnını görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir