AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin üstüne çay dökmek

Kahve falında birinin üstüne çay dökmek

Kahve falında birinin üstüne çay dökmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne çay dökmek gördüyseniz:

  • Çoğu zaman belli öneri, teklif veya davetleri değerlendirmeye alırken çok fazla açıdan inceliyorsunuz.

Kahve falında birinin üstüne çay dökmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine işarettir.

Kahve falında birinin üstüne sıcak su dökmek hayırlı bir yuva kurulacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında yemeği üstüne dökmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün üstüne su dökmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına inanılır.

Kahve falında üstüne bal dökmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin üstüne kahve dökmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üstüne boya dökmek kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında üstüne süt dökmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir