AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeği üstüne dökmek

Kahve falında yemeği üstüne dökmek

Kahve falında yemeği üstüne dökmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, hüsrana uğrayacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına inanılır.

Kahve falında yemeği üstüne dökmek gördüyseniz:

  • Sizi yanıltmayacak.

Kahve falında yemeği üstüne dökmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine işaret eder.

Kahve falında üstüne bal dökmek yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne çay dökmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üstüne su dökmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında üstüne yağ dökmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, kötü yola sapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün üstüne su dökmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üstüne bişey dökmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar üstüne su dökmek pişmanlığa, hafifleyeceğine, başarılı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir