AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne boya dökmek

Kahve falında üstüne boya dökmek

Kahve falında üstüne boya dökmek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, inancından ödün vereceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına alamet eder.

Kahve falında üstüne boya dökmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konularla ilgilenmek size büyük keyif verebilir.

Kahve falında üstüne boya dökmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar üstüne su dökmek iç dünyasının güzelleşeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında üstüne bir şey dökmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, aile içinde geçim derdinin olmayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin üstüne kaynar su dökmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında üstüne bişey dökmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın üstüne su dökmek işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında ölünün üstüne su dökmek Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında mezarın üstüne su dökmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir