AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin üstünde altın görmek

Kahve falında birinin üstünde altın görmek

Kahve falında birinin üstünde altın görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin üstünde altın gördüyseniz:

  • En ufak şeyi dahi büyütmeye devam etmeniz durumunda, stratejik anlamda çok büyük hatalar yapma riskiniz artabilir.

Kahve falında başkasının üstünde altın görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine işarettir.

Kahve falında gelinlik üstünde altın görmek onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün üstünde altın görmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinin üstünde altın görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, tüm düzenin alt üst olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin üstünde altın görmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üstünde altın görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında taşın üstünde yürümek başarılı çalışmalara imza atacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının üstünde siyah elbise görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir