AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşın üstünde yürümek

Kahve falında taşın üstünde yürümek

Kahve falında taşın üstünde yürümek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taşın üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler yüksek sesle taleplerini sıralamaya başlayabilirler.

Kahve falında taşın üstünde yürümek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taşların üstünde yürümek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında berrak suyun üstünde yürümek gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun üstünden yürümek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine tabir olunur.

Kahve falında ip üstünde yürümek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karın üstünde yürüdüğünü görmek sağlığının bozulacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında karların üstünde yürümek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında donmuş denizin üstünde yürümek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir