AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstünde altın görmek

Kahve falında üstünde altın görmek

Kahve falında üstünde altın görmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, işindeki verimin artacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üstünde altın gördüyseniz:

  • Belli adımlar atmadan önce planlamalısınız.

Kahve falında üstünde altın görmek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında gelinin üstünde altın görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik üstünde altın görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının üstünde altın görmek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, ettikleri duanın kabul olacağına yorulur.

Kahve falında birinin üstünde altın görmek rakiplerini mağlup edeceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün üstünde altın görmek kazançsız işler peşinde olmaya, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buz üstünde kaymak yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, yüklü siparişler alacağına işarettir.

Kahve falında gözün üstünde göz görmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir