AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının üstünde siyah elbise görmek

Kahve falında başkasının üstünde siyah elbise görmek

Kahve falında başkasının üstünde siyah elbise görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının üstünde siyah elbise gördüyseniz:

  • Çizginizi bozmamalısınız.

Kahve falında başkasının üstünde siyah elbise görmek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üstünde kırmızı elbise görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının üstünde kırmızı elbise görmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin üstünde elbise görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi üstünde beyaz elbise giymek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının üstünde elbise görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin üstünde kırmızı elbise giymek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında üstünde yeşil elbise giymek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir