AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının üstünde altın görmek

Kahve falında başkasının üstünde altın görmek

Kahve falında başkasının üstünde altın görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının üstünde altın gördüyseniz:

  • Tartıştığınız kişilerin fikirleri ne olursa olsun onlara saygı göstermek zorundasınız.

Kahve falında gelinlik üstünde altın görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, büyüleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üstünde altın görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün üstünde altın görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında gelinin üstünde altın görmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin üstünde altın görmek uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının üstünde altın görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına delalettir.

Kahve falında üstünde ateş görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, aradığı çareleri bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişin üstünde diş görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir