AnaSayfa / Genel / Kahve falında işe alınmak

Kahve falında işe alınmak

Kahve falında işe alınmak stres atılacak aktiviteler yapılacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, kar elde edileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına işaret eder.

Kahve falında işe alınmak gördüyseniz:

  • Kıskançlık veya tartışma ortamları duygusal sorunlara neden olabilir.

Kahve falında bir işe alınmak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında işe alınmak ortalığın karışacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında yeni işe alınmak yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında işe geri alınmak olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, eş ve evlat sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında açığa alınmak birikmiş parasının olacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında böbreği alınmak işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine tabir olunur.

Kahve falında düşman tarafından esir alınmak doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, hasretin ve özlemin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında omzuna alınmak dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir