AnaSayfa / Genel / Kahve falında alında büyük sivilce görmek

Kahve falında alında büyük sivilce görmek

Kahve falında alında büyük sivilce görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına delalet eder.

Kahve falında alında büyük sivilce gördüyseniz:

  • Rekabet ortamlarına girebilirsiniz.

Kahve falında alında büyük sivilce görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında alında sivilce görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine işaret eder.

Kahve falında böbreği alınmak daha fazla dünya malı sahibi olacağına, hayırlı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında düşman tarafından esir alınmak ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Kahve falında alından saç çıktığını görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında esir alınmak kötü yollara gireceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alından vurulmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kaçırılmak ve rehin alınmak sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir