AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin terlediğini görmek

Kahve falında birinin terlediğini görmek

Kahve falında birinin terlediğini görmek eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, zor durumların biteceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, kazançlı bir işe girileceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin terlediğini gördüyseniz:

  • İlişkilerin reformize olması gerekiyor.

Kahve falında koşup terlemek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün terlediğini görmek eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, aradığı aşkı bulacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin terlediğini görmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, yenileneceğine ve can bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıcaktan terlemek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına delalettir.

Kahve falında hamamda terlemek daha temkinli ve garantici olacağına, hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uyurken terlemek sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtının terlediğini görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtı terlemek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir