AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşup terlemek

Kahve falında koşup terlemek

Kahve falında koşup terlemek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koşup terlemek gördüyseniz:

  • Geçmişte sizinle benzer olaylar yaşamış kişilerden fikir alabilirsiniz.

Kahve falında koşup terlemek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koşu yarışında olmak çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koşu yarışı kazanmak dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına yorulur.

Kahve falında koşup yorulmak mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koşuşturma görmek mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında koşu kazanmak uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına işarettir.

Kahve falında koşu yarışında birinci gelmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, yarardan çok zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında koşu bandında koşmak aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir