AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtı terlemek

Kahve falında sırtı terlemek

Kahve falında sırtı terlemek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, daima secde ve şükür edeceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, anne duasının açılacağına, istediği projeleri yapamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtı terlemek gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgi veya haberleri arkadaşlarınız ya da meslektaşlarınızla değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında sırtının terlediğini görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtı terlemek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boncuk boncuk terlemek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koşarak terlemek şansın yüze güleceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına yorulur.

Kahve falında eli terlemek yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, büyük ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünün terlediğini görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koşarken terlemek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşte terlemek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, çok kötü hissedileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir