AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyurken terlemek

Kahve falında uyurken terlemek

Kahve falında uyurken terlemek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, keyfe kavuşacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında uyurken terlemek gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri ya da ailenizi ilgilendiren konularda ufak tefek stresler yaşanabilir.

Kahve falında uyurken terlemek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıcaktan terlemek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında güneşten terlemek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında su gibi terlemek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında başka birinin terlediğini görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında ölen birinin terlediğini görmek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında koşarken terlemek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında aşırı terlemek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, ağız tadından olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir