AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün terlediğini görmek

Kahve falında ölünün terlediğini görmek

Kahve falında ölünün terlediğini görmek sorununu kolayca çözeceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, büyük bir servete kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, başarılarının daim olacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün terlediğini gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde gergin ortamlar olusabilir.

Kahve falında ölünün terlediğini görmek daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koşarken terlemek karanlığın biteceğine, isabetli adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinin terlediğini görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin terlediğini görmek büyük borçların altında ezileceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtının terlediğini görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, uzun sohbetler edeceğine yorulur.

Kahve falında koltuk altının terlediğini görmek sistemli şekilde başarıya koşacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin terlediğini görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine delalettir.

Kahve falında güneşte terlemek büyük sorunların çözüme kavuşacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir