AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamamda terlemek

Kahve falında hamamda terlemek

Kahve falında hamamda terlemek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, adının fesada karışacağına, prestij kazanacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına delalettir.

Kahve falında hamamda terlemek gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan veya size kendinizi yetersiz hissettirmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında hamamda terlemek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güneşten terlemek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına rivayet eder.

Kahve falında elleri terlemek iş konusunda bir ortaklık kuracağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında alnının terlediğini görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su gibi terlemek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında sıcaktan terlemek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eli terlemek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında koşarak terlemek hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, tatsızlıkların aşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir