AnaSayfa / Genel / Kahve falında ter silmek

Kahve falında ter silmek

Kahve falında ter silmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ter silmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda gelişmeler var.

Kahve falında ölünün terini silmek tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının terini silmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, temize çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında terini silmek üzüntülerinden kurtulacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında ter silmek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, iyi şeyler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin terini silmek itibarını zedeleyeceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin terini silmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında birinin terini silmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, maddi zararın büyük olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında terli el görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir