AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızdan telefon numarası almak

Kahve falında bir kızdan telefon numarası almak

Kahve falında bir kızdan telefon numarası almak işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, malından ve parasından olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında bir kızdan telefon numarası almak gördüyseniz:

  • Coşkulu sunumlar istenilen kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kızdan telefon numarası almak işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızdan telefon numarası almak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında kızdan numara almak hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına işaret eder.

Kahve falında telefon numarasını çevirememek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon numarası yazmak kişinin yüzünün güleceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına delalet eder.

Kahve falında birinden telefon numarası almak talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, zor günlerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında telefon numarası ezberlemek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında telefon numarası aldığını görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir