AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin tacizine uğramak

Kahve falında birinin tacizine uğramak

Kahve falında birinin tacizine uğramak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, galibiyetlerinin artacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında birinin tacizine uğramak gördüyseniz:

  • Tepkisel tavırlar size zarar verebilir.

Kahve falında babasının tacizine uğramak muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakını tarafından tacize uğramak uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, yüksek tahsil yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının tacize uğradığını görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığın birinin tacizine uğramak hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından tacize uğramak işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamın tacizine uğramak gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tacize uğradığını görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı tarafından tacize uğramak alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir