AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı adamın tacizine uğramak

Kahve falında yaşlı adamın tacizine uğramak

Kahve falında yaşlı adamın tacizine uğramak sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, iyi bir patron olacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, hayatına bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamın tacizine uğramak gördüyseniz:

  • İyi düşünün iyi olsun.

Kahve falında yaşlı adamın tacizine uğramak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında babasının tacizine uğramak hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın tarafından tacize uğramak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının tacize uğradığını görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkek tarafından tacize uğramak hastalıklardan kurtulacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına işarettir.

Kahve falında tacize uğradığını görmek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin tacize uğradığını görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın birinin tacizine uğramak maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir