AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının tacize uğradığını görmek

Kahve falında kızının tacize uğradığını görmek

Kahve falında kızının tacize uğradığını görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, kendisini çok yıpratacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına işarettir.

Kahve falında kızının tacize uğradığını gördüyseniz:

  • İşler tamamlanmadan eğlenceye vakit ayırmak sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında kızının tacize uğradığını görmek karanlık zamanların aydınlanacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunun tacize uğradığını görmek verimliliğinin de artacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık biri tarafından tacize uğramak Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine işarettir.

Kahve falında babasının tacizine uğramak düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine inanılır.

Kahve falında tacize uğradığını görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin tacizine uğramak adeta havalara uçacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin tacize uğradığını görmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının tacize uğradığını görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir