AnaSayfa / Genel / Kahve falında tacize uğradığını görmek

Kahve falında tacize uğradığını görmek

Kahve falında tacize uğradığını görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, kar elde edileceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tacize uğradığını gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz veya aşk hayatınızla ilgili ilişkilerinizden bazıları sizi zorlayabilir veya ilişkiden soğuyabilirsiniz.

Kahve falında yaşlı adamın tacizine uğramak iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına delalet eder.

Kahve falında babanın tacizine uğramak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında babasının tacizine uğramak kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin tacize uğradığını görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, insanların afiyet bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin tacizine uğramak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tacize uğramak rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın tarafından tacize uğramak diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın birinin tacizine uğramak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir