AnaSayfa / Genel / Kahve falında suratını beyaz görmek

Kahve falında suratını beyaz görmek

Kahve falında suratını beyaz görmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suratını beyaz gördüyseniz:

  • Bazı konularda verdiğiniz kararların doğruluğu hakkında kafanızda soru işaretleri olabilir.

Kahve falında beyaz surat görmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suratını beyaz görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara surat görmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi asık suratlı görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin suratına işediğini görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suratının şiştiğini görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında suratını yıkamak yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyi asık suratlı görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir