AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızgın surat görmek

Kahve falında kızgın surat görmek

Kahve falında kızgın surat görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında kızgın surat gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla konuyla ilgileniyor olabilirsiniz.

Kahve falında kızgın surat görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytan suratı görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, saygısını toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvan suratlı insan görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan suratlı yılan görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında surata tükürmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin suratına tükürmek gittiği yolda muvaffak olacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz surat görmek hediyeler ve elbiseler alınacağına, hastalıklara şifa bulunacağına işarettir.

Kahve falında yanık surat görmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir