AnaSayfa / Genel / Kahve falında alimin elini öpmek

Kahve falında alimin elini öpmek

Kahve falında alimin elini öpmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alimin elini öpmek gördüyseniz:

  • Yeni başalayacak olan bir ilişki bir yana süregelen ilişkilerinizde bile anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında alimin elini öpmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, sevinç dolu haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alim eli öpmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında dini aliminin elini öpmek dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında din aliminin elini öpmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında islam aliminin elini öpmek hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine inanılır.

Kahve falında bir alimin elini öpmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, çok büyük zararlar edileceğine delalettir.

Kahve falında alim birinin elini öpmek talihinin artacağına, külfetinin ve yükünün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir alimin elini tutmak rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir