AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir alimin elini öpmek

Kahve falında bir alimin elini öpmek

Kahve falında bir alimin elini öpmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, zahmetinin çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, moralinin bozulacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, bir işe soyunacağına delalet eder.

Kahve falında bir alimin elini öpmek gördüyseniz:

  • Sadece daha yaratıcı düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında islam aliminin elini öpmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında dini aliminin elini öpmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında din aliminin elini öpmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, hep dinç ve genç kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alimin elini öpmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında alim eli öpmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alim birinin elini öpmek birikim yapılacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir alimin elini öpmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bir alimin elini tutmak aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, mutlu olacağınıza alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir