AnaSayfa / Genel / Kahve falında alim eli öpmek

Kahve falında alim eli öpmek

Kahve falında alim eli öpmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, güzel haberler alınacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine delalet eder.

Kahve falında alim eli öpmek gördüyseniz:

  • Evdeki değişiklikler yararınıza sonuçlanabilir.

Kahve falında bir alimin elini öpmek sevilen bir kişi ile tartışılacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında alim birinin elini öpmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına işarettir.

Kahve falında alim eli öpmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına alamet eder.

Kahve falında alimin elini öpmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, sözleri tutulacağına işaret eder.

Kahve falında dini aliminin elini öpmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında islam aliminin elini öpmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına yorulur.

Kahve falında din aliminin elini öpmek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında bir alimin elini tutmak evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir