AnaSayfa / Genel / Kahve falında alim birinin elini öpmek

Kahve falında alim birinin elini öpmek

Kahve falında alim birinin elini öpmek rahatının yerinde olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına alamet eder.

Kahve falında alim birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Tam da vazgeçmek üzereyken, hayatın getirilerinden maksimumda faydalanmak üzeresiniz.

Kahve falında alim eli öpmek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına delalettir.

Kahve falında dini aliminin elini öpmek bolluğun ve bereketin geleceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında din aliminin elini öpmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir alimin elini öpmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında alimin elini öpmek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında islam aliminin elini öpmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında alim birinin elini öpmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine yorulur.

Kahve falında bir alimin elini tutmak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir