AnaSayfa / Genel / Kahve falında islam aliminin elini öpmek

Kahve falında islam aliminin elini öpmek

Kahve falında islam aliminin elini öpmek hem de para kaybettireceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine işarettir.

Kahve falında islam aliminin elini öpmek gördüyseniz:

  • Zorlanmadan hoşlanmadığınızda sakin olun.

Kahve falında islam aliminin elini öpmek en büyük acılarının dineceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alim eli öpmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine tabir olunur.

Kahve falında alim birinin elini öpmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına işarettir.

Kahve falında din aliminin elini öpmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine işarettir.

Kahve falında dini aliminin elini öpmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına delalettir.

Kahve falında bir alimin elini öpmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında alimin elini öpmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında islam alimi görmek yaşamın kolaylaşacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir