AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşudan su istemek

Kahve falında komşudan su istemek

Kahve falında komşudan su istemek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında komşudan su istemek gördüyseniz:

  • İnsanların olayları sizin istediğiniz gibi görmesini sağlamak için uygulayacağınız taktikler imajınızı olumlu etkileyebilir.

Kahve falında komşudan su istemek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına yorulur.

Kahve falında komşudan ekmek istemek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında komşudan yumurta istemek sevdiğini söyleyeceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşudan bişey istemek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşudan yemek istemek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında komşudan yoğurt istemek bereketli bir döneme girileceğine, kudretinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşudan soğan istemek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşudan bir şey istemek huzurunu yerine getireceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir