AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden su istemek

Kahve falında ölüden su istemek

Kahve falında ölüden su istemek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden su istemek gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinde veya kaplumbağa hızıyla ilerleyen işlerde daralmaya gidilmesi gerekiyor.

Kahve falında ölünün su istediğini görmek başarısının yükseleceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birinin su istediğini görmek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden su istemek iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında ölüden ayakkabı istemek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölünün üzüm istemek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, aile hayatına adım atılacağına yorulur.

Kahve falında ölüden para istemek uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün helallik istemek kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden yardım istemek böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir