AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine söz vermek

Kahve falında ölmüş birine söz vermek

Kahve falında ölmüş birine söz vermek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birine söz vermek gördüyseniz:

  • Sizi tartışmalı ortamların içine çekmek isteyen kişiler olabilir veya kendinizi tartışırken bulabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğini sözlenmiş görmek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını sözlenirken görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında seni seviyorum sözü duymak keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sözlenme görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında kendi söz yüzüğünü görmek yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında söz bozmak işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında kendi sözünü görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında sözlenip ayrılmak kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, fal sahibi erkekse şansının açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir