AnaSayfa / Genel / Kahve falında söz dalaşı etmek

Kahve falında söz dalaşı etmek

Kahve falında söz dalaşı etmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, çok yorulacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında söz dalaşı etmek gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizde, iş birliklerinizde veya ilişkilerinizde tam olarak tatmin olmamanıza rağmen rahat hissediyormuş gibi davranmanızda fayda var.

Kahve falında söz dalaşı yapmak koltuğunun da yükseleceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında söz dalaşı etmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına delalet eder.

Kahve falında söz dalaşına girmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında biriyle ağız dalaşına girmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, borca batacağına rivayet eder.

Kahve falında biriyle ağız dalaşı yapmak kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında ağız dalaşına girmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında köpeklerin dalaştığını görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek dalaşı görmek edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir