AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye söz vermek

Kahve falında ölüye söz vermek

Kahve falında ölüye söz vermek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına yorulur.

Kahve falında ölüye söz vermek gördüyseniz:

  • Olayların akışı mahçup duruma düşmenize sebep olabilir.

Kahve falında ölüye söz vermek sağlık sorunlarının biteceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında eski söz yüzüğünü görmek keyfin kaçacağına, her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin söz verdiğini görmek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında şarkı sözü görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında söz kesilmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında söz takmak çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, hayır işleri yapacağına işaret eder.

Kahve falında söz nişan görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini sözlenmiş görmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir