AnaSayfa / Genel / Kahve falında söz yüzüğü görmek

Kahve falında söz yüzüğü görmek

Kahve falında söz yüzüğü görmek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında söz yüzüğü gördüyseniz:

  • Duygusal konuşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında söz yüzük görmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında söz yüzüğü çıkarmak kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski söz yüzüğünü görmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına işaret eder.

Kahve falında söz yüzüğünü kaybetmek özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında söz ve nişan yüzüğü takmak hayırlı bir işe adım atılacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişan ve söz yüzüğü görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında söz yüzük takmak itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi söz yüzüğünü görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir