AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin size güldüğünü görmek

Kahve falında birinin size güldüğünü görmek

Kahve falında birinin size güldüğünü görmek hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin size güldüğünü gördüyseniz:

  • Gururlu tavırların sizden beklenen şeyler konusunda sizi sıkıntıya sokmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında birinin size güldüğünü görmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına inanılır.

Kahve falında birinin size tatlı ikram ettiğini görmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin size sarıldığını görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, dualarından hayır görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sizi kaçırdığını görmek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin sizi kovaladığını görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında birinin sizden uzaklaştığını görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, araba alınacağına işaret eder.

Kahve falında birinin size silah çektiğini görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına işarettir.

Kahve falında size gülen birini görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir