AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin sizi kovaladığını görmek

Kahve falında kedinin sizi kovaladığını görmek

Kahve falında kedinin sizi kovaladığını görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, mutlu ve huzurlu olacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, kalbini kıracağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin sizi kovaladığını gördüyseniz:

  • İstekleriniz konusunda ısrarcı olmalı, kimsenin söylediğine veya baskı koyduğu yöne göre ilerlememelisiniz.

Kahve falında kedinin sizi kovaladığını görmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeğin sizi kovaladığını görmek fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin sizi kovaladığını görmek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına yorulur.

Kahve falında bir adamın sizi kovaladığını görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara kediyi kovalamak kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi kovaladığını görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evden kedi kovalamak umduğunu bulamayacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile kedi kovalamak fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir