AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sizden uzaklaştığını görmek

Kahve falında birinin sizden uzaklaştığını görmek

Kahve falında birinin sizden uzaklaştığını görmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine inanılır.

Kahve falında birinin sizden uzaklaştığını gördüyseniz:

  • Teklifleri geri çevirmenin size bir yararı yoksa, ortamı germemek için kabul etmek daha doğru olabilir.

Kahve falında birinin sizden uzaklaştığını görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, maddi olanaklarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında size büyü yapıldığını görmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin sizi kovaladığını görmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin sizi vurduğunu görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sizi öldürdüğünü görmek neredeyse kahrolacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin size gülümsediğini görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, konuşmaz olacağına inanılır.

Kahve falında size aşık birini görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında birinin size saldırdığını görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, takdir toplayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir