AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin size sarıldığını görmek

Kahve falında ölmüş birinin size sarıldığını görmek

Kahve falında ölmüş birinin size sarıldığını görmek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, yeni işlere atılacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, bilgilerle donanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin size sarıldığını gördüyseniz:

  • Yetersiz bilgiler veya gereksiz tavisyeler veren kişiler olabilir.

Kahve falında sevdiğinizin size sarıldığını görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin size sarıldığını görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin size sarıldığını görmek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, kısmetsizlik yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir erkeğin size sarıldığını görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin sizi kovaladığını görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, bahtının açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin size seslendiğini görmek elinin darlık içinde kalacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin size aşık olduğunu görmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinizin sizi aldattığını görmek işlerinde berekete kavuşacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir